fredag

Bah.


Jeg våkner 0715 og jeg er klam, ekkel og fryktelig tørst. Selv om hodet, øynene og resten av kroppen skriker etter mer søvn, klarer jeg ikke å sove. Siden 05- tiden har jeg våknet hver halvtime, sett på klokken for å se om det snart er tid for å stå opp og oppdaget at det bare har gått tjue eller tretti minutter siden sist jeg sjekket. Jeg har lukket øynene gang på gang i et håpløst forsøk på å sove sammenhengende til vekkeklokka ringer, men nei, det er umulig. Det går ikke. I dag, som alle andre dager den siste tiden, har jeg hatt mindre gode drømmer, gått igjennom skrekkelige situasjoner og opplevd ting jeg ikke har lyst til å oppleve og jeg kjenner alle de følelsene som jeg hadde i løpet av nattens "hendelser" i hele kroppen.

Det er forferdelig. Jeg håper det går over snart.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Search

Laster inn...

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com


Bloglovin'

Follow La vita e bella

Blog Archive