fredag

Sannhet.


Jeg håper det er mulig å gjøre noe med det. Men kanskje er det ikke det. Noen ganger er jeg redd for at matproblemer, uansett om det er ufrivillig sultkatastrofer eller matbaserte sykdommer som spiseforstyrrelser har kommet for å bli.

4 kommentarer:

June sa...

Sterkt.

... men det er samtidig godt å tenke på at kvar person som blir redda, får verda i gåve på ny.

KarianneD. sa...

Sterkt. Jeg håper også virkelig at det går ann å gjøre noe med det! Men det er nok kanskje lettere sagt enn gjort..

Caroline sa...

<3

Marthe sa...

Sterkt synes jeg også! Selv lever jeg i håpet om at det skal gå an å bli frisk fra en spiseforstyrrelse, men selv om man er frisk vil det nok være et samfunn som er preget av mat og dens funksjon. Vi må alle beskytte oss <3

Related Posts with Thumbnails

Search

Laster inn...

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com


Bloglovin'

Follow La vita e bella

Blog Archive